keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Heipparallaa! nyt on jäänyt pari kokousta kirjoittamatta.
mutta 14.10 pidettiin partiotalon pihassa makkaranpaistoilta Riihimäen kehitysvammaisille. paikalla meistä oli vain Ronja ja Katri mutta tarpojaryhmä-pesukarhujen avuilla ilta onnistui. Katri esitteli partiotaloa sisältä ja meidän lippukuntamme sisu-partiolainen Tinja sai auttaa lipun nostossa ja Tinjan kaveri laskussa. Iltanuotiolla pesukarhut esitti pari sketsiä ja muuta mukavaa. Ilta oli hyvin onnistunut.
21.10 Teimme mun eli Nitan ohjeistuksella sählypallo okariinat. askartelun jälkeen jokainen vuorollaan yrtti saada ääntä siitä muttei siitä kuulunut kun pelkkää tuhinaa. Lopulta Sara sai siitä ihan oikeen äänen sattumalta muttei sitte enää kun yritti uudelleen:D oli kyllä hauska tommostakin kokeilla. Sara kertoi ettei valitettavasti pääse enään kokouksiimme, ymmärsin niin että hänellä on suomenkielentunti just samaan aikaan kun meillä on kokous.
28.10 Oi Nooran vuoro suunnitella kokous. Jakauduttiin ryhmiin minä ja Ronja sekä Katri Noora ja Laura. meijän piti niissä ryhmissä valita kadulta ihminen jota lähettiin seuraamaan. Laura, Noora ja katri  lähti käveleen eri suuntaan kun me Ronjan kanssa. Sitten kun seurattu lähti kävelemään pidemmälle, piti valita uus. sovittiin että nähdään puolentunnin päästä partiotalon viereisessä puistossa.
Sitten kun nähtiin, me esitettiin Ronjan kanssa meijän seuratut Lauralle, Nooralle ja Katrille ja sitten ne esitti niiden seuratut meille. Loppukokous tehtiin meille huutoa mitä ei olla saatu aikaseks. Taisiis tehtiin silloin ekana vuonna tarpojissa mutta se ei oo käyttökelvollinenXD kaiken sählingin ja kikatuksen jälkeen huutomme menee näin: himalajan kuninkaat muttei mitkään turilaat, uhanalaiset, omalaatuiset. ilman johtajaa, ei voi vastustaa. ryhmän henki 5/5 ketään ei piiskata siis! pikkupandat wuuuuu!!XD ihailkaa luomustamme. Kiitän ja kuittaan.
- Nita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti